Hagby Trä Försäljning Täby Aktiebolag

Stockholms län

Information

Hagby Trä Försäljning Täby Aktiebolag är ett av många företag som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som Hagby Trä Försäljning Täby Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hagby Trä Försäljning Täby Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2001-04-13.

Hagby Trä Försäljning Täby Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2001-02-27. Men sedan 2001-04-13 så har Hagby Trä Försäljning Täby Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hagbyv., 187 70, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hagby Trä Försäljning Täby Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-5102000.

Täby arbetar för att företag som Hagby Trä Försäljning Täby Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hagby Trä Försäljning Täby Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva handel med byggvaror samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hagby Trä Försäljning Täby Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hagby Trä Försäljning Täby Aktiebolag och det är följande personer, Sjöberg, Rolf Alfred Stefan som är född 1961 och har titeln VD, Engström, Björn Christer Ludvig som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Rolf Alfred Stefan som är född 1961 och har titeln Suppleant, Burholm, Ulf Peter som är född 1968 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hagby Trä Försäljning Täby Aktiebolag är 556606-6014.