Sedescon AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall utföra konstruktion av hårdvara och programvara inom IT-, data- och telcomindustrin samt därmed förenlig verk- samhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sedescon AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Täby så är Sedescon AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 2001-02-05 så skapades Sedescon AB och verksamheten är har F-skattsedel Sedescon AB har haft det sedan 2001-07-13.

Sedescon AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-07-13

556606-4019 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Täby.

Just nu är Sedescon AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Sedescon AB så går det att nå dem via telefon på 070-8940109 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sedescon AB är Herold, Peter Jürgen som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Herold, Maj Irene som är född 1942 och har titeln Suppleant, Johansson, Bo Erik Gerhard som är född 1954 och har titeln Revisor, Lüsch, Leif Johan Christer som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, Lüsch & Co Revision AB som är född och har titeln Revisor.