RegMan AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns RegMan AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Täby här finns det många olika Aktiebolag. RegMan AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Täby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

RegMan AB är momsregistrerat sedan2001-03-29 och har organisationsnummer 556605-7773.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-9957220 alternativt besöka eller skicka post till RegMan AB på följande adress Sågtorpsv. 15, 183 56, Täby.

RegMan AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-03-16.

I RegMan AB så sitter följande personer i styrelsen: , Carlson, Mats Valter som är född 1953 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet avseende utveckling av produkter, läkemedel och medicinteknisk utrustning med speciell inriktning på strategisk planering och myndighetsdokumentation för dessa produkter. Dessutom skall bolaget bedriva handel med värdepapper och aktier, förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.