CIDCO Europe AB

Stockholms län

Information

CIDCO Europe AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där CIDCO Europe AB finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. CIDCO Europe AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket CIDCO Europe AB har haft sedan 2004-01-15. CIDCO Europe AB har funnits sedan och 2004-01-15 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till CIDCO Europe AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Enhagsslingan 4 B, 187 40, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-7681145.

Täby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är CIDCO Europe AB Privat, ej börsnoterat.

CIDCO Europe AB har idag 556605-0927 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för CIDCO Europe AB

Bolaget skall utveckla, tillverka och försälja telecomprodukter, företrädesvis avseende telefonapparater och telefonsystem, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I CIDCO Europe AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Brolund, Per Mikael som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Brolund, Gunilla Maria som är född 1954 och har titeln Suppleant, Phillips, Craig Oswald som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .