DHL Presentreklam Aktiebolag

Stockholms län

Information

556602-3262 är organisationsnummer för verksamheten DHL Presentreklam Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som DHL Presentreklam Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som DHL Presentreklam Aktiebolag finns i.

DHL Presentreklam Aktiebolag har varit registrerat sedan 2001-01-04 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-01-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för DHL Presentreklam Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-01-29.

DHL Presentreklam Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för DHL Presentreklam Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med DHL Presentreklam Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-6300642 eller genom brev på följande adress:
Leverantörsv. 2, 187 66, Täby

Bolaget skall bedriva försäljning av presentreklam med därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med DHL Presentreklam Aktiebolag och det är Öbom, Lars Robert som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Öbom, Britt Margareta som är född 1954 och har titeln Suppleant, Fröjd, Lars Christer som är född 1956 och har titeln Revisor, Gunnar Thoréns Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,