L Pehrson Invest AB

Stockholms län

Information

L Pehrson Invest AB är ett företag som finns i Täby. I L Pehrson Invest AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Pehrson, Klas Lennart som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Leif Göran som är född 1945 och har titeln Suppleant, Bredenberg, Rolf Peter som är född 1961 och har titeln Revisor, PA Bredenberg AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med L Pehrson Invest AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå L Pehrson Invest AB på telefon 070-8481771.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet, konsultverksamhet inom logistik, båttransporter till sjöss och service och underhåll av båtar och därmed förenlig verksamhet.

Idag är L Pehrson Invest AB av bolagstypen Aktiebolag.

L Pehrson Invest AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

L Pehrson Invest AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-03-03 och L Pehrson Invest AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-03-03.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för L Pehrson Invest AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

L Pehrson Invest AB har 556601-6894 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.