Täby Kyrkby Husläkarmottagning AB

Stockholms län

Information

Täby Kyrkby Husläkarmottagning AB är ett av många bolag som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som Täby Kyrkby Husläkarmottagning AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Täby Kyrkby Husläkarmottagning AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2001-03-29.

Täby Kyrkby Husläkarmottagning AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2000-11-08. Men sedan 2006-01-13 så har Täby Kyrkby Husläkarmottagning AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hagmov. 1, 187 74, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Täby Kyrkby Husläkarmottagning AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-58754033.

Täby arbetar för att bolag som Täby Kyrkby Husläkarmottagning AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Täby Kyrkby Husläkarmottagning AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva husläkarverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Täby Kyrkby Husläkarmottagning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Täby Kyrkby Husläkarmottagning AB och det är följande personer, Wiklund Hammarström, Anna Birgitta som är född 1946 och har titeln VD, Wiklund Hammarström, Anna Birgitta som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Rittsél, Susanne Margareta som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Carlgren, Jan Fredrik som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Ehrman, Roger Andreas som är född 1974 och har titeln Revisor, Revisab Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Täby Kyrkby Husläkarmottagning AB är 556600-3306.