White Orkid Aktiebolag

Stockholms län

Information

556599-6922 är organisationsnummer för verksamheten White Orkid Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som White Orkid Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som White Orkid Aktiebolag finns i.

White Orkid Aktiebolag har varit registrerat sedan 2001-03-09 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-03-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för White Orkid Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-08-14.

White Orkid Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för White Orkid Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med White Orkid Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7920589 eller genom brev på följande adress:
Porfyrv. 1, 187 34, Täby

Bolaget skall bedriva uthyrning av personal och maskiner inom sjukvården och rehabilitering och utöka verksamheten med tillverkning av utrustning och komponenter, till sjukvården, rehabilitering, säkerhetsutrustning för idka tillhörande verksamhet samt service av utrustning. Service och tillverka komponenter och tillbehör för audio, video, sjukhusutrustning samt idka därmed tillhörande verksamhet. Forska och tillverka säkerhetsutrustning för olika ändamål inom (larm, bevakning, sjukhus, flygplats, industri). Tillverkning av material i plast och hård material som i sin tur kräver en finmekanisk verkstad för dessa utföranden (tillverkning av komponent och montering).

Det finns olika personer som har en koppling med White Orkid Aktiebolag och det är Kristof, Ilona-Ildiko som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristof, Andras-Peter som är född 1957 och har titeln Suppleant, Welander, Malin Margaretha som är född 1980 och har titeln Revisor,