Rosebud Ventures AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom informationsteknologi främst avseende mjukvaru- och telekomföretag, äga och förvalta värdepapper samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Rosebud Ventures AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Täby så är Rosebud Ventures AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 2000-10-19 så skapades Rosebud Ventures AB och verksamheten är har F-skattsedel Rosebud Ventures AB har haft det sedan 2000-12-14.

Rosebud Ventures AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-12-14

556599-1071 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Täby.

Just nu är Rosebud Ventures AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Rosebud Ventures AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Horelli-Rosenlew, Maria Teresa

Följande personer är på något sätt aktiva inom Rosebud Ventures AB är Horelli, Arvid Johan som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Horelli-Rosenlew, Maria Teresa som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosenlew, Wilhelm Andreas som är född 1962 och har titeln Suppleant, Johansson, Rolf Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .