Diabenova Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och Diabenova Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Diabenova Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Diabenova Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Diabenova Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2000-10-11. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Täby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Diabenova Aktiebolag ska trivas.

I Täby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med läkemedel och medicinsk utrustning samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Diabenova Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Diabenova Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Diabenova Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Diabenova Aktiebolag är Heintz, Lars Göran som är född 1950 och har titeln Extern VD, Pfeiffer Erik Bernhard som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Pfeiffer Monberg Tina som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Heintz, Lars Göran som är född 1950 och har titeln Delgivningsbar person, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Anvelid, Per-Eric Thomas som är född 1957 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Diabenova Aktiebolag har 556598-6303 som sitt organisationsnummer.