Christer Berg Livs Aktiebolag (Ica Nära Rösjöhallen)

Stockholms län

Information

556597-4440 är organisationsnummer för företaget Christer Berg Livs Aktiebolag (Ica Nära Rösjöhallen). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Christer Berg Livs Aktiebolag (Ica Nära Rösjöhallen) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som Christer Berg Livs Aktiebolag (Ica Nära Rösjöhallen) finns i.

Christer Berg Livs Aktiebolag (Ica Nära Rösjöhallen) har varit registrerat sedan 2000-09-18 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-11-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Christer Berg Livs Aktiebolag (Ica Nära Rösjöhallen) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-11-21.

Christer Berg Livs Aktiebolag (Ica Nära Rösjöhallen) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Christer Berg Livs Aktiebolag (Ica Nära Rösjöhallen) är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten -Berg, Nils Christer Fredrik

Vill ni komma i kontakt med Christer Berg Livs Aktiebolag (Ica Nära Rösjöhallen) så kan ni göra det på telefon genom 08-7589313 eller genom brev på följande adress:
Ljungmyrsv. 2, 187 46, Täby

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva detalj- handelsrörelse med dagligvaror inom ICA-verksamheten i Sverige och annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Christer Berg Livs Aktiebolag (Ica Nära Rösjöhallen) och det är Berg, Nils Christer Fredrik som är född 1984 och har titeln Extern firmatecknare, Berg, Nils Christer som är född 1962 och har titeln VD, Berg, Nils Christer som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Ruth Catharina som är född 1964 och har titeln Suppleant, Erholt, Håkan Fredrik som är född 1960 och har titeln Revisor, Lindgren, Inga-Lill Teresia som är född 1947 och har titeln RevisorssuppleantFöretagarnas Rev.byrå i Stockholm AB som är född och har titeln Revisor,