Coppergate Financial Group AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva förmedling av tjänster inom försäkrings- och den finansiella sektorn, dock ej sådan verksamhet som avses i Bankrörelselagen eller lagen om finansieringsverksamhet, förvaltning av lös eller fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Coppergate Financial Group AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Täby så är Coppergate Financial Group AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 2000-10-12 så skapades Coppergate Financial Group AB och företaget är har F-skattsedel Coppergate Financial Group AB har haft det sedan 2002-05-29.

Coppergate Financial Group AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-08-09

556597-2097 är organisationsnummret för företaget som finns i Täby.

Just nu är Coppergate Financial Group AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Coppergate Financial Group AB så går det att nå dem via telefon på 070-5295196 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Coppergate Financial Group AB är Svensson, Pär Jakob som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Bjurwill, Lina Cecilia som är född 1972 och har titeln Suppleant, Martinsson, Lars-Göran Raymond som är född 1955 och har titeln Revisor, .