Scientific Adventures i Täby AB

Stockholms län

Information

Scientific Adventures i Täby AB är ett företag som finns i Täby. I Scientific Adventures i Täby AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundberg, Ulrika Johanna som är född 1978 och har titeln Extern firmatecknare, Åhlander, Anders Joachim som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Atling, Staffan Gunnar som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Niklas Wilhelm som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Bark, Johan Bernhard som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorKarlsson, Hans Mattias som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Scientific Adventures i Täby AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Scientific Adventures i Täby AB på telefon 08-54088900.

Bolaget ska förvärva, förvalta och sälja fastigheter i attraktiva natursköna områden, att i bolagets fastigheter eller på annan plats anordna konferenser med inriktning mot friluftsliv och naturupplevelser och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Scientific Adventures i Täby AB av bolagstypen Aktiebolag.

Scientific Adventures i Täby AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Scientific Adventures i Täby AB innehar ej F-skattsedel och Scientific Adventures i Täby AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Scientific Adventures i Täby AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -externa firmatecknaren

Scientific Adventures i Täby AB har 556595-5902 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.