JÅ Teknik AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och JÅ Teknik AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och JÅ Teknik AB är ett av dem. Statusen för JÅ Teknik AB är att Bolaget är aktivt.

JÅ Teknik AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-07-19. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där bolaget finns i jobbar för att bolag som JÅ Teknik AB ska trivas.

JÅ Teknik AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-10-09. I Täby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet rörande mjuk- och hårdvara inom data samt produktions- och produktutveckling inom elektriska elektroniska och mekaniska konstruktioner samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JÅ Teknik AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-11-21.

Idag är JÅ Teknik AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med JÅ Teknik AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0248-21110.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med JÅ Teknik AB är Åslund, Jan Erik som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Åslund, Jenny Virginia som är född 1985 och har titeln Ordinarie ledamot, Åslund, Erik Joakim som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Åslund, Kaukab Anita som är född och har titeln Suppleant,Bosatt i land utanför EES, Forsberg, Jonas Henrik som är född 1968 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

JÅ Teknik AB har 556595-2867 som sitt organisationsnummer.