Excedo Holding Aktiebolag

Stockholms län

Information

Excedo Holding Aktiebolag är en verksamhet som finns i Täby. I Excedo Holding Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Duffy, James Michael Henry som är född 1963 och har titeln VD, Duffy, James Michael Henry som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Duffy, Brian som är född 1938 och har titeln Suppleant, Artvin, Per som är född 1969 och har titeln Revisor, NR Revision Stockholm 3 AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Excedo Holding Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Excedo Holding Aktiebolag på telefon 08-54440600.

Bolaget ska direkt eller indirekt, äga aktier och andelar i juridiska personer, förvalta fastigheter, bedriva konsult och drifttjänster inom informationsteknologi med inriktning mot datasäkerhet, datakommunikation och nätverk samt försäljning av hård och mjukvara samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Excedo Holding Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Excedo Holding Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Excedo Holding Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-09-12 och Excedo Holding Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-09-12.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Excedo Holding Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Excedo Holding Aktiebolag har 556593-8718 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.