Clair International AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och Clair International AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Clair International AB är ett av dem. Statusen för Clair International AB är att Bolaget är aktivt.

Clair International AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-06-09. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där företaget finns i jobbar för att företag som Clair International AB ska trivas.

Clair International AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-19. I Täby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall direkt eller indirekt bedriva utveckling, försäljning, tillverkning och förmedling av varor och tjänster inom områdena luftteknik och luftrening samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Clair International AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-19.

Idag är Clair International AB Publikt bolag och det finns flera företag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Clair International AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-4463980.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Clair International AB är Wennberg, Mats Tomas som är född 1958 och har titeln VD, Wennberg, Mats Tomas som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Palmberg, Kenny Per-Åke som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ljungberg, Anders Ajje Holger som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson Söderström, I Catharina som är född 1961 och har titeln Revisor, Andersson, Linda Elizabeth som är född 1976 och har titeln RevisorssuppleantPricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Clair International AB har 556593-0749 som sitt organisationsnummer.