OPTOTEL AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns OPTOTEL AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Täby här finns det många olika Aktiebolag. OPTOTEL AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Täby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

OPTOTEL AB är momsregistrerat sedan2000-11-06 och har organisationsnummer 556592-3009.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-54442650 alternativt besöka eller skicka post till OPTOTEL AB på följande adress Björnkärrsv., 187 42, Täby.

OPTOTEL AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-11-06.

I OPTOTEL AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Fredenvall, Bengt Evert som är född 1956 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med elektroniska och optiska komponenter, halvfabrikat, system och apparater, testutrustning samt elektronisk kommunikationsutrustning. Bolagets verksamhet skall förutom handel, vara att bedriva service i form av import och export av produkter relaterade till ovanstående, bedriva konsultverksamhet inom nämnda verksamhetsområden, tillverkning i relation till ovanstående, rekrytering och utbildning av personal relaterat till nämnda verksamhetsområden, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.