TäbyPedagogerna Förskolor AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva barnomsorgsverksamhet för åldersgruppen 1-6 åringar, utbildning inom barnomsorgsområdet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för TäbyPedagogerna Förskolor AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Täby så är TäbyPedagogerna Förskolor AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 2000-06-14 så skapades TäbyPedagogerna Förskolor AB och företaget är har F-skattsedel TäbyPedagogerna Förskolor AB har haft det sedan 2000-07-19.

TäbyPedagogerna Förskolor AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-02-11

556590-4405 är organisationsnummret för företaget som finns i Täby.

Just nu är TäbyPedagogerna Förskolor AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med TäbyPedagogerna Förskolor AB så går det att nå dem via telefon på 08-7584330 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Brune, Lars Tage Oscar -Weiderman, Frans Peter Roland i förening med -Lindegren, Agneta Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom TäbyPedagogerna Förskolor AB är Lindegren, Agneta som är född 1947 och har titeln VD, Weiderman, Frans Peter Roland som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Brune, Lars Tage Oscar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindegren, Agneta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Thorling, Magnus Ivar som är född 1970 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.