Eurotor AB

Stockholms län

Information

Eurotor AB är ett av många verksamheter som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som Eurotor AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Eurotor AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-08-14.

Eurotor AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2000-04-06. Men sedan 2000-08-14 så har Eurotor AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Walling. 11, 111 60, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Eurotor AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-50320620.

Täby arbetar för att verksamheter som Eurotor AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Eurotor AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Föremålet för bolagets verksamhet är affärsutveckling, ekonomisk konsultation, handel med värdepapper, översättning av och utbildning i engelska samt arrangerande av språkresor, bygg och renoveringar och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Eurotor AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Eurotor AB och det är följande personer, Forssman, Richard Holger som är född 1966 och har titeln VD, Forssman, Richard Holger som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Craig, Patricia som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Schmidt, Gary Paul som är född 1954 och har titeln Suppleant, Kleberg, Anna Margareta Elisabet som är född 1964 och har titeln Revisor, Kleberg Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Eurotor AB är 556589-4069.