Sonober AB

Stockholms län

Information

556587-5134 är organisationsnummer för bolaget Sonober AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sonober AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som Sonober AB finns i.

Sonober AB har varit registrerat sedan 2000-03-17 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-04-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sonober AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-04-12.

Sonober AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sonober AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Sonober AB så kan ni göra det på telefon genom 08-7562334 eller genom brev på följande adress:
Flygkårsv. 17, 183 62, Täby

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom data- IT-området (systemutveckling, programmering, utredning, utbildning, dokumentation, programspecifikation, test) handel med värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sonober AB och det är Erlandsson, Bengt Gunnar Valfrid som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundqvist, Charlotte Jenny Margareta som är född 1958 och har titeln Suppleant, Morberg, Kjell Gustaf som är född 1949 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,