Patientservice Zackrisson Wahlberg AB

Stockholms län

Information

Patientservice Zackrisson Wahlberg AB är ett av många verksamheter som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som Patientservice Zackrisson Wahlberg AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Patientservice Zackrisson Wahlberg AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-07-19.

Patientservice Zackrisson Wahlberg AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2000-04-12. Men sedan 2009-05-28 så har Patientservice Zackrisson Wahlberg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Källparksv. 35, 187 67, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Patientservice Zackrisson Wahlberg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6300441.

Täby arbetar för att verksamheter som Patientservice Zackrisson Wahlberg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Patientservice Zackrisson Wahlberg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall idka medicinsk konsultation, utbildning inom medicin, forskningsutveckling och handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Patientservice Zackrisson Wahlberg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Patientservice Zackrisson Wahlberg AB och det är följande personer, Zackrisson Wahlberg, Håkan Erik G som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlberg, Karin Ann-Charlotte som är född 1968 och har titeln Suppleant, Hasselström, Ulla Margareta som är född 1952 och har titeln Revisor, Revidea AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Patientservice Zackrisson Wahlberg AB är 556587-3667.