Pennybox Aktiebolag

Stockholms län

Information

Pennybox Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Pennybox Aktiebolag finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Pennybox Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Pennybox Aktiebolag har haft sedan 2000-05-02. Pennybox Aktiebolag har funnits sedan och 2000-05-02 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Pennybox Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ängsullsv. 15, 187 51, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-51051192.

Täby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Pennybox Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Pennybox Aktiebolag har idag 556586-5242 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Pennybox Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom IT-branchen genom programmering främst för administrativa system inom privat och offentlig sektor, samt därtill närliggande verksamheter.

I Pennybox Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fagerström, Anders Georg Christer som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Fagerström, Ann-Christine som är född 1948 och har titeln Suppleant, Eriksson, Sven Lennart Rune som är född 1947 och har titeln Revisor, .