KranEL Stockholm AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och KranEL Stockholm AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och KranEL Stockholm AB är ett av dem. Statusen för KranEL Stockholm AB är att Bolaget är aktivt.

KranEL Stockholm AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-02-11. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där företaget finns i jobbar för att företag som KranEL Stockholm AB ska trivas.

KranEL Stockholm AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-19. I Täby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva agentur-, projektering- och montageverksamhet samt konsultationer med elektriska mekaniska komponenter och system för rörliga maskiner, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att KranEL Stockholm AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-19.

Idag är KranEL Stockholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med KranEL Stockholm AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7560095.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lindgren, Lars Magnus Bernhard -Rohman, Åke Eric Göran.

De som är på något sätt har med KranEL Stockholm AB är Lindgren, Lars Magnus Bernhard som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mattisson, Lars Freddy som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Rohman, Åke Eric Göran som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Frosch, Lennart Johan Fredrik som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

KranEL Stockholm AB har 556585-3966 som sitt organisationsnummer.