Erngren & Co Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och Erngren & Co Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Erngren & Co Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Erngren & Co Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Erngren & Co Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2000-01-25. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Erngren & Co Aktiebolag ska trivas.

Erngren & Co Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-10-09. I Täby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall arbeta med egen design och inköp av bilder och mönster för tillverkning och försäljning av textil-, pappers- och heminredningsprodukter för hem och offentlig miljö, försäljning av bildrättigheter, utföra konsultuppdrag avseende grafisk design såväl som digital redigering av bilder och likartade uppdrag samt bedriva handel med och förvaltning av värdepapper och fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Erngren & Co Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-10-09.

Idag är Erngren & Co Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Erngren & Co Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7584613.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Erngren & Co Aktiebolag är Hedström, Lars Georg som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedström, Erik Gustav som är född 1980 och har titeln Suppleant, Okasmaa, Juhan som är född och har titeln Revisor,Bosatt utomlands inom EES, .

Erngren & Co Aktiebolag har 556584-6127 som sitt organisationsnummer.