Arken Zoo AB

Stockholms län

Information

556582-6269 är organisationsnummer för verksamheten Arken Zoo AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Arken Zoo AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som Arken Zoo AB finns i.

Arken Zoo AB har varit registrerat sedan 1999-12-22 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-09-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Arken Zoo AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-09-12.

Arken Zoo AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Arken Zoo AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Arken Zoo AB så kan ni göra det på telefon genom 08-7560250 eller genom brev på följande adress:
Propellerv. 4 A, 183 62, Täby

Bolaget ska bedriva handel med foder och tillbehör för hund, katt, fågel, fisk och smådjur samt inom området hemdjursfackhandel bedriva konsulterande verksamhet avseende inköp, administration, ekonomi, utbildning, utveckling och butiksetablering, äga, förvalta och uthyra maskiner och inventarier hörande till nämnda verksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Arken Zoo AB och det är Bergqvist, Lars Åke som är född 1964 och har titeln Extern VD, Grell, Göran Anders som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Braathen, Per Georg som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Thon, Öyvind som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Folke Torbjörn som är född 1953 och har titeln Revisor, Petersson, Per-Arne Lennart som är född 1959 och har titeln RevisorssuppleantDeloitte AB som är född och har titeln Revisor,