C Hultén Konsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom IT-området med tonvikt på design av IT-strukturer och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för C Hultén Konsult Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Täby så är C Hultén Konsult Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 1999-12-30 så skapades C Hultén Konsult Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel C Hultén Konsult Aktiebolag har haft det sedan 2000-02-29.

556581-6245 är organisationsnummret för företaget som finns i Täby.

Just nu är C Hultén Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med C Hultén Konsult Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7920232 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom C Hultén Konsult Aktiebolag är Hultén, Nils Christer som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultén, Märta Susanne som är född 1947 och har titeln Suppleant, Leander, Rutger Knut Rolfsson som är född 1945 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .