Slatronic Invest AB

Stockholms län

Information

556579-2404 är organisationsnummer för verksamheten Slatronic Invest AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Slatronic Invest AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som Slatronic Invest AB finns i.

Slatronic Invest AB har varit registrerat sedan 1999-11-15 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-01-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Slatronic Invest AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Slatronic Invest AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Slatronic Invest AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Agnehag Kjellqvist, Amy Katarina -Kjellqvist, Staffan Lars Allan

Vill ni komma i kontakt med Slatronic Invest AB så kan ni göra det på telefon genom 08-6309910 eller genom brev på följande adress:
Dalv. 74, 187 33, Täby

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper, konsultverksamhet samt driva utvecklingsprojekt inom data, elektronik och telekommunikationsområdet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Slatronic Invest AB och det är Kjellqvist, Staffan Lars Allan som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Agnehag Kjellqvist, Amy Katarina som är född 1944 och har titeln Suppleant, Fransson, Lars Johan som är född 1964 och har titeln Revisor, JF Revision AB som är född och har titeln Revisor,