Gylling Advokatbyrå AB

Stockholms län

Information

556577-7843 är organisationsnummer för företaget Gylling Advokatbyrå AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gylling Advokatbyrå AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som Gylling Advokatbyrå AB finns i.

Gylling Advokatbyrå AB har varit registrerat sedan 1999-10-28 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gylling Advokatbyrå AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-01-20.

Gylling Advokatbyrå AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Gylling Advokatbyrå AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Gylling Advokatbyrå AB så kan ni göra det på telefon genom 08-6300027 eller genom brev på följande adress:
Täby Centrum Entré S, 183 34, Täby

Bolaget skall bedriva advokatverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Gylling Advokatbyrå AB och det är Gylling, Richard Bjarnesson som är född 1959 och har titeln VD, Gylling, Richard Bjarnesson som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Flemström, John Stefan som är född 1959 och har titeln Suppleant, Carlborg, Daniel Rolf Birger som är född 1971 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,