Svenska Antennspecialisten AB

Stockholms län

Information

Svenska Antennspecialisten AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Svenska Antennspecialisten AB finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Svenska Antennspecialisten AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Svenska Antennspecialisten AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Svenska Antennspecialisten AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0480-33133.

Täby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Svenska Antennspecialisten AB Privat, ej börsnoterat.

Svenska Antennspecialisten AB har idag 556575-9692 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Svenska Antennspecialisten AB

Bolaget skall driva utveckling, tillverkning och försäljning av radiotekniska produkter samt import, distribution och försäljning av komponenter för radiotekniska produkter samt försäljning av konsulttjänster inom området radioteknik.

I Svenska Antennspecialisten AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindén, Bror Henrik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Östergren, Curt Ove som är född 1954 och har titeln Suppleant, Oppenheimer, Bertil Karl som är född 1950 och har titeln Revisor, Lövgren, Kurt Jörgen som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .