Wiksten Assurans AB

Stockholms län

Information

Wiksten Assurans AB är ett bolag som finns i Täby. I Wiksten Assurans AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Viksten, Lars Mikael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Viksten, Mona Charlotte som är född 1972 och har titeln Suppleant, Bohlin, Axel Christer som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Wiksten Assurans AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Wiksten Assurans AB på telefon 08-50636415.

Bolaget ska driva förmedling av försäkrings- och finansiella produkter samt utföra konsultationer inom ovanstående områden jämte därmed förenlig verksamhet samt bedriva värdepappershandel, musikverksamhet och handel med vin.

Idag är Wiksten Assurans AB av bolagstypen Aktiebolag.

Wiksten Assurans AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Wiksten Assurans AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-01-29 och Wiksten Assurans AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-01-29.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Wiksten Assurans AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Wiksten Assurans AB har 556574-0312 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.