Larsson och Malmberg Revisionsbyrå Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Larsson och Malmberg Revisionsbyrå Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Täby här finns det många olika Aktiebolag. Larsson och Malmberg Revisionsbyrå Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Täby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Larsson och Malmberg Revisionsbyrå Aktiebolag är momsregistrerat sedan1999-01-01 och har organisationsnummer 556573-8548.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-56890220 alternativt besöka eller skicka post till Larsson och Malmberg Revisionsbyrå Aktiebolag på följande adress Propellerv. 4 B, 183 62, Täby.

Larsson och Malmberg Revisionsbyrå Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1999-01-01.

I Larsson och Malmberg Revisionsbyrå Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Larsson, Sten Anders som är född 1953 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva revisionsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.