Lidingö Sotning & Ventilation Aktiebolag

Stockholms län

Information

Lidingö Sotning & Ventilation Aktiebolag är ett av många företag som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som Lidingö Sotning & Ventilation Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lidingö Sotning & Ventilation Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1999-01-01.

Lidingö Sotning & Ventilation Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1999-08-12. Men sedan 1999-01-01 så har Lidingö Sotning & Ventilation Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Värtav. 54, 183 63, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lidingö Sotning & Ventilation Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7327255.

Täby arbetar för att företag som Lidingö Sotning & Ventilation Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lidingö Sotning & Ventilation Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva skorstensfejarrörelse samt konsultverksamhet beträffande renovering av ventilation- och rökkanler, agenturverksamhet för tekninsk utrustning jämte därmed likartad verksamhet samt handel med värdepapper.

Firmatecknare för Lidingö Sotning & Ventilation Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lidingö Sotning & Ventilation Aktiebolag och det är följande personer, Börjesson, André Lars som är född 1965 och har titeln VD, Gimteg, Kurt Mikael som är född 1970 och har titeln Vice VD, Börjesson, André Lars som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Gimteg, Kurt Mikael som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjögren, Carl Olof som är född 1971 och har titeln Suppleant, Asterhult, Hans Lennart som är född 1944 och har titeln Revisor.Johansson, Elsa Mariann som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Magnusson, Karl Gösta Christer som är född 1949 och har titeln Lekmannarevisor, Två Revisorer i Norrköping AB som är född och har titeln Revisor.Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Lidingö Sotning & Ventilation Aktiebolag är 556573-4323.