Redovisningsdoktorn i Näsby Park AB

Stockholms län

Information

I Täby finns det ett Aktiebolag som heter Redovisningsdoktorn i Näsby Park AB. Det finns flera företag som liknar Redovisningsdoktorn i Näsby Park AB i Stockholms län. Täby är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Redovisningsdoktorn i Näsby Park AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-11-20 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1999-06-18 så har Redovisningsdoktorn i Näsby Park AB varit registrerat och sedan 2003-11-20 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Redovisningsdoktorn i Näsby Park AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Täby.

Vill man komma i kontakt med Redovisningsdoktorn i Näsby Park AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Enhagsv. 3 C, 187 40, Täby. Vi ni istället prata med Redovisningsdoktorn i Näsby Park AB så kan ni göra det på 08-7586325.

Bolaget skall bedriva utbildnings- och konsultverksamhet inom främst det kamerala området samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Olsson, Margareta Elisabet som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Maria Jessica som är född 1984 och har titeln Suppleant, Stokken, Lars Göran som är född 1951 och har titeln Revisor, Göran Stokken Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Redovisningsdoktorn i Näsby Park AB har 556572-4225 som sitt organisationsnummer.