Meijer IT i Täby AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och Meijer IT i Täby AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Meijer IT i Täby AB är ett av dem. Statusen för Meijer IT i Täby AB är att Bolaget är aktivt.

Meijer IT i Täby AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-04-27. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där företaget finns i jobbar för att företag som Meijer IT i Täby AB ska trivas.

Meijer IT i Täby AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Täby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom dataområdet med särskild inriktning mot systemutveckling. Vidare skall försäljning av datorer, skrivare och programvaror bedrivas samt konsultverksamhet inom administration- och redovisningsområdet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Meijer IT i Täby AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Meijer IT i Täby AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Meijer IT i Täby AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7562871.

Firman tecknas var för sig av -Bäckerud Meijer, Karin Elisabet -Meijer, Per Håkan.

De som är på något sätt har med Meijer IT i Täby AB är Meijer, Per Håkan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäckerud Meijer, Karin Elisabet som är född 1958 och har titeln Suppleant, Mårtensson, Owe Mårten som är född 1949 och har titeln Revisor, OMR Gruppen AB som är född och har titeln Revisor, .

Meijer IT i Täby AB har 556569-1671 som sitt organisationsnummer.