CADint Sweden AB

Stockholms län

Information

CADint Sweden AB är ett av många företag som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som CADint Sweden AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

CADint Sweden AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1999-01-01.

CADint Sweden AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1999-04-23. Men sedan 1999-01-01 så har CADint Sweden AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hörnåkersv. 6 A, 183 65, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på CADint Sweden AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-4464133.

Täby arbetar för att företag som CADint Sweden AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för CADint Sweden AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva utveckling och försäljning av CAD programvara för konstruktion av kretskort samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för CADint Sweden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gorczyca, Marek -Åkerlund, Erik Lennart.

Det finns idag lite personer som är kopplade till CADint Sweden AB och det är följande personer, Gorczyca, Marek som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Åkerlund, Erik Lennart som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Roos, Jan Christer Ragnar som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Lindblom, Per Hjalmar som är född 1967 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Allians Stockholm Södra AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för CADint Sweden AB är 556568-7976.