Svensk Sandlådeuthyrning AB

Stockholms län

Information

Svensk Sandlådeuthyrning AB är ett av många bolag som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som Svensk Sandlådeuthyrning AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Svensk Sandlådeuthyrning AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2004-01-08.

Svensk Sandlådeuthyrning AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1999-03-01. Men sedan 2004-01-08 så har Svensk Sandlådeuthyrning AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Svensk Sandlådeuthyrning AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7564646.

Täby arbetar för att bolag som Svensk Sandlådeuthyrning AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Svensk Sandlådeuthyrning AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolagets verksamhet är att äga och förvalta fastigheter, uthyrning av lokaler samt uthyrning av sandlådor för halkstopp och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Svensk Sandlådeuthyrning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Svensk Sandlådeuthyrning AB och det är följande personer, Ramström, Kent Erik som är född 1971 och har titeln VD, Ramström, Kent Erik som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Rundström, Jan Åke som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rundström, Tommy Andreas Henning som är född 1981 och har titeln Suppleant, Norkvist, Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, ANDERS NORKVIST REVISIONSBYRÅ Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Svensk Sandlådeuthyrning AB är 556565-4992.