Ny Fysic Center, NFC Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall tillhandahålla träningsutrustning och anpassande lokaler för sjukgymnastik och rehabilitering i egen och upplåten regi, upplåta bolagets lokaler och träningsutrustning för friskvård samt kontrakterade sjukgymnaster, upplåta bolagets träningsutrustning och lokaler samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ny Fysic Center, NFC Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Täby så är Ny Fysic Center, NFC Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 1999-02-24 så skapades Ny Fysic Center, NFC Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Ny Fysic Center, NFC Aktiebolag har haft det sedan 1999-01-01.

Ny Fysic Center, NFC Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556564-6402 är organisationsnummret för företaget som finns i Täby.

Just nu är Ny Fysic Center, NFC Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Ny Fysic Center, NFC Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7564135 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ny Fysic Center, NFC Aktiebolag är Persson, Roy Per Arne som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Monica Vivianne som är född 1968 och har titeln Suppleant, Björe Fornander, Christina Helena som är född 1956 och har titeln Revisor, Revidea AB som är född och har titeln Revisor, .