Sunaru VVS & Bygg AB

Stockholms län

Information

Sunaru VVS & Bygg AB är en verksamhet som finns i Täby. I Sunaru VVS & Bygg AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Schüldt, Björn Jonas som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Lönnqvist, Olle Kurzio som är född 1969 och har titeln Suppleant, Lundqvist, Björn Lennart som är född 1955 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån B Lundqvist & Partners Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sunaru VVS & Bygg AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Sunaru VVS & Bygg AB på telefon 08-6300700.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva konsultation och rådgivning inom bygg och inredningsbranschen. Bolaget skall be- driva bygg och inredningsutställning. Bolaget skall också bedriva bygg- och VVS-entreprenad samt butiksverksamhet med försäljning av VVS-artiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sunaru VVS & Bygg AB av bolagstypen Aktiebolag.

Sunaru VVS & Bygg AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Sunaru VVS & Bygg AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-08-09 och Sunaru VVS & Bygg AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-08-09.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sunaru VVS & Bygg AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Sunaru VVS & Bygg AB har 556564-1353 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.