Fempac Software International Aktiebolag

Stockholms län

Information

Fempac Software International Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Fempac Software International Aktiebolag finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Fempac Software International Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Fempac Software International Aktiebolag har haft sedan 1998-01-01. Fempac Software International Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Fempac Software International Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hagv. 24, 187 30, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-54472431.

Täby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Fempac Software International Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Fempac Software International Aktiebolag har idag 556559-9361 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Fempac Software International Aktiebolag

Bolaget skall bedriva utveckling av och handel med programvaror för datorer samt uppdragsverksamhet inom programutveckling och angränsande verksamhetsområden.

I Fempac Software International Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hermansson, Bengt Harald som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Hermansson, Lena Christina som är född 1964 och har titeln Suppleant, Sjödin, Claes Olof Thore som är född 1974 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .