PROCIT Process- och industrikonsult AB

Stockholms län

Information

I Täby finns det ett Aktiebolag som heter PROCIT Process- och industrikonsult AB. Det finns flera företag som liknar PROCIT Process- och industrikonsult AB i Stockholms län. Täby är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1998-09-08 så har PROCIT Process- och industrikonsult AB varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är PROCIT Process- och industrikonsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Täby.

Vill man komma i kontakt med PROCIT Process- och industrikonsult AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Propellerv. 6 A, 183 62, Täby. Vi ni istället prata med PROCIT Process- och industrikonsult AB så kan ni göra det på 070-9966110.

Bolaget skall bedriva styr- och reglerteknik samt informations- behandlig med hjälp av datateknik riktad mot processindustri samt bedriva byggnadsverksamhet och idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Haag, Jan Torbjörn som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundqvist, Björn Lennart som är född 1955 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån B Lundqvist & Partners Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. .

PROCIT Process- och industrikonsult AB har 556558-7747 som sitt organisationsnummer.