Bjurling Strategisk Kommunikation AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och Bjurling Strategisk Kommunikation AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Bjurling Strategisk Kommunikation AB är ett av dem. Statusen för Bjurling Strategisk Kommunikation AB är att Bolaget är aktivt.

Bjurling Strategisk Kommunikation AB är ett Aktiebolag och skapades 1998-06-08. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Täby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Bjurling Strategisk Kommunikation AB ska trivas.

Bjurling Strategisk Kommunikation AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Täby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom intern- och externkommunikation, affärsutveckling, utbildning, byråupphandlingar , varumärkesutveckling, driva varumärkesbyrå, utveckling av produkter och tjänster hela vägen från idé till färdig produkt tjänst vilket, förutom produktutveckling, omfattar marknadsanalys, affärsplan, finansiering, marknadsföring inkluderat försäljning av innovativa produkter och tjänster, bedriva förvaltning av värdepapper och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bjurling Strategisk Kommunikation AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Bjurling Strategisk Kommunikation AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Bjurling Strategisk Kommunikation AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0142-24111.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Bjurling Strategisk Kommunikation AB är Bjurling Larsson, Ulla Marie som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Johan Magnus som är född 1970 och har titeln Suppleant, Martinsson, Lars-Göran Raymond som är född 1955 och har titeln Revisor, .

Bjurling Strategisk Kommunikation AB har 556556-8960 som sitt organisationsnummer.