Schibbye Trading AB

Stockholms län

Information

Schibbye Trading AB är ett bolag som finns i Täby. I Schibbye Trading AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Schibbye, Axel Hjalmar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Schibbye, Britt-Marie som är född 1950 och har titeln Suppleant, Malmberg, Liselott som är född 1953 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Schibbye Trading AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Schibbye Trading AB på telefon 08-6380850.

Bolaget skall bedriva marknadsföring och försäljning av maskiner och utrustning för anläggnings- och verkstadsindustrin, bedriva aktiv kapitalförvaltning av bolagets medel samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Schibbye Trading AB av bolagstypen Aktiebolag.

Schibbye Trading AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Schibbye Trading AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Schibbye Trading AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Schibbye Trading AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Schibbye Trading AB har 556556-0181 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.