Passad Sportswear AB

Stockholms län

Information

Passad Sportswear AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Passad Sportswear AB finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Passad Sportswear AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Passad Sportswear AB har haft sedan 1998-01-01. Passad Sportswear AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Passad Sportswear AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Ströget 273, 183 34, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-6380540.

Täby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Passad Sportswear AB Privat, ej börsnoterat.

Passad Sportswear AB har idag 556554-9531 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Passad Sportswear AB

Bolaget skall bedriva försäljning av dam, herr och barnkonfektion samt därmed förenlig verksamhet.

I Passad Sportswear AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wårdh, Claes Magnus som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wårdh, Lars Jonas som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Wårdh, Carl Mattias som är född 1970 och har titeln Suppleant, Moberg, Per Henrik som är född 1972 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .