Barbara Rehberg Eintrei Hälsokostbutik Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Täby finns det ett Aktiebolag som heter Barbara Rehberg Eintrei Hälsokostbutik Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Barbara Rehberg Eintrei Hälsokostbutik Aktiebolag i Stockholms län. Täby är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Barbara Rehberg Eintrei Hälsokostbutik Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1998-04-02 så har Barbara Rehberg Eintrei Hälsokostbutik Aktiebolag varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Barbara Rehberg Eintrei Hälsokostbutik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Täby.

Vill man komma i kontakt med Barbara Rehberg Eintrei Hälsokostbutik Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Stortorget 130, 183 34, Täby. Vi ni istället prata med Barbara Rehberg Eintrei Hälsokostbutik Aktiebolag så kan ni göra det på 08-54067548.

Bolaget skall direkt eller genom dotterbolag idka försäljning, forskning, produktutveckling och tillverkning inom området för hälsoprodukter, ävensom agentur- och importverksamhet med sådana produkter, idka köp, försäljning och förädling av panträttigheter, rörelser, fast egendom, värdepapper och reverser ävensom förvaltning och mäkleriverksamhet med sådana produkter. Bolaget skall kunna ställa säkerhet för dotterbolag och externa företag.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Eintrei, Jaak Thomas som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Rehberg Eintrei, Barbara Anna som är född 1959 och har titeln Suppleant, Hermansson, Leif som är född 1956 och har titeln Revisor, Revicum Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Barbara Rehberg Eintrei Hälsokostbutik Aktiebolag har 556554-5448 som sitt organisationsnummer.