Cedenholt & Co AB

Stockholms län

Information

Cedenholt & Co AB är ett av många företag som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som Cedenholt & Co AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Cedenholt & Co AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1998-01-01.

Cedenholt & Co AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1998-03-06.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Gribbylunds Allé 1, 183 65, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Cedenholt & Co AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-7681911.

Täby arbetar för att företag som Cedenholt & Co AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Cedenholt & Co AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva försäkringsmäkleri samt äga, förvalta och handla med värdepapper, fastigheter och bostadsrätter, samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Cedenholt & Co AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Cedenholt & Co AB och det är följande personer, Cedenholt, Gustav Thomas Robert som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Cedenholt, Kerstin Ulla-Britt som är född 1954 och har titeln Suppleant, Persson, Stefan Torsten som är född 1963 och har titeln Revisor, Convensia Revision SP AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Cedenholt & Co AB är 556553-7494.