Svenska Open Workspace Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Täby finns det ett Aktiebolag som heter Svenska Open Workspace Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Svenska Open Workspace Aktiebolag i Stockholms län. Täby är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Svenska Open Workspace Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1998-06-11 så har Svenska Open Workspace Aktiebolag varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Svenska Open Workspace Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Täby.

Vill man komma i kontakt med Svenska Open Workspace Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Nytorpsv. 32, 183 53, Täby. Vi ni istället prata med Svenska Open Workspace Aktiebolag så kan ni göra det på 08-4730160.

Bolaget skall bedriva lansering och försäljning av produkter för kontors- och offentlig miljö avseende el- & nätverkskablage i Sverige och utomlands samt fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Djursén, Richard Henry som är född 1962 och har titeln VD, Djursén, Richard Henry som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Djursén, Anna Linnéa som är född 1967 och har titeln Suppleant, Engvall, Sven Arne som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Svenska Open Workspace Aktiebolag har 556553-1240 som sitt organisationsnummer.