HENJOHAN Läkare och Förvaltning AB

Stockholms län

Information

I Täby finns det ett Aktiebolag som heter HENJOHAN Läkare och Förvaltning AB. Det finns flera företag som liknar HENJOHAN Läkare och Förvaltning AB i Stockholms län. Täby är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

HENJOHAN Läkare och Förvaltning AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1998-03-13 så har HENJOHAN Läkare och Förvaltning AB varit registrerat. Idag är HENJOHAN Läkare och Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Täby.

Vill man komma i kontakt med HENJOHAN Läkare och Förvaltning AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Granliden 15, 183 52, Täby. Vi ni istället prata med HENJOHAN Läkare och Förvaltning AB så kan ni göra det på 08-6564930.

Bolaget skall bedriva läkarpraktik samt förvaltning av värde- papper och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Öhlund, Åke Crister som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhlund, Henrik Mattias som är född 1981 och har titeln Suppleant, Öhlund, Johan Magnus som är född 1978 och har titeln Suppleant, Randér, Pär Tomas som är född 1969 och har titeln Revisor, Mapema Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

HENJOHAN Läkare och Förvaltning AB har 556553-0267 som sitt organisationsnummer.