Björn Lindblom Konsultation AB

Stockholms län

Information

I Täby finns det ett Aktiebolag som heter Björn Lindblom Konsultation AB. Det finns flera verksamheter som liknar Björn Lindblom Konsultation AB i Stockholms län. Täby är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Björn Lindblom Konsultation AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1997-12-12 så har Björn Lindblom Konsultation AB varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Björn Lindblom Konsultation AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Täby.

Vill man komma i kontakt med Björn Lindblom Konsultation AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Vretv. 9 A, 183 63, Täby. Vi ni istället prata med Björn Lindblom Konsultation AB så kan ni göra det på 070-8744110.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom telekommunikation och data, företrädesvis mjukvara, samt varuförsäljning av dataprodukter, såväl hårdvara som mjukvara, äga och förvalta värdepapper och annan lös egendom samt utöva därmed förenlig verksmahet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Lindblom, Björn Ingvar Edgar som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Jan Gunnar som är född 1951 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per David som är född 1959 och har titeln Revisor, Baker Tilly Stockholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Björn Lindblom Konsultation AB har 556550-0534 som sitt organisationsnummer.