Kjell Oskar Larsson Aktiebolag

Stockholms län

Information

Kjell Oskar Larsson Aktiebolag är en verksamhet som finns i Täby. I Kjell Oskar Larsson Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Kjell Oskar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Julia Johanna som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Christensson, Sven Michael som är född 1966 och har titeln Revisor, Skeppargatans Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kjell Oskar Larsson Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Kjell Oskar Larsson Aktiebolag på telefon 070-7341779.

Bolaget skall bedriva konsultation inom energiområdet, rådgivning om offentlig upphandling, värdepappersförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kjell Oskar Larsson Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Kjell Oskar Larsson Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Kjell Oskar Larsson Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Kjell Oskar Larsson Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kjell Oskar Larsson Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Kjell Oskar Larsson Aktiebolag har 556549-5909 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.