Meridian Aktiebolag

Stockholms län

Information

556549-0199 är organisationsnummer för bolaget Meridian Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Meridian Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som Meridian Aktiebolag finns i.

Meridian Aktiebolag har varit registrerat sedan 1997-12-16 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Meridian Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Meridian Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Meridian Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Meridian Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7584472 eller genom brev på följande adress:
Koltrastv. 2 D, 183 51, Täby

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom management, strategisk planering och affärskommunikation och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Meridian Aktiebolag och det är Becker, Christopher Santana som är född 1946 och har titeln VD, Becker, Christopher Santana som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Becker, Ulla Birgitta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Andersson, Knut Christer som är född 1962 och har titeln Revisor, Zachrisson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,